Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

Ανασφάλιστα οχήματα: Βοήθεια!” φωνάζει τώρα ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών


Δεν υπάρχει σωτηρία! Το αλαλούμ με τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα συνεχίζεται και ενώ το κράτος επί χρόνια δηλώνει αδυναμία να βάλει σε μια τάξη όσους αρνούνται όπως οφείλουν να ασφαλιστούν έρχεται τώρα να... ρίξει και περίπου 400.000 πρόστιμα σε ανθρώπους που εδν φταίνε σε τίποτε.
Μετά το πρώτο λάθος όμως φάνηκε ότι υπάρχει και πλήρης αδυναμία για διόρθωση. Εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες έλαβαν ραβασάκι να πληρώσουν δίχως λόγο και τώρα το ίδιο το κράτος που έριξε τα άδικα πρόστιμα έρχεται να ζητήσει και βοήθεια!
Το σουρεαλιστικό σκηνικό σε όλο του το μεγαλείο φάνηκε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 όπου ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Νίκος Μαυραγάνης παρουσιάστηκε για να ζητήσει (πολλές φορές μάλιστα) βοήθεια!
Τι είπε σε όσους πριν μερικές ημέρες έλαβαν ειδοποίηση να πληρώσουν 250 ευρώ πρόστιμο για αυτοκίνητο που έχουν πουλήσει, έχουν χάσει κλπ;  Είπε... βοήθεια!
Ναι, το κράτος ζητάει από έναν, έναν τους πολίτες να ταλαιπωρηθεί, να πάει στη ΔΟΥ, να πάει στο Αστυνομικό Τμήμα, να πάει στην αρμόδια διεύθυνση του υπουργείου Μεταφορών και όπου αλλού να αποδείξει το αυτονόητοι, αυτό που έπρεπε ήδη να ξέρει το υπουργείο, ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ!

http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: