Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017

Αστυνομικός ο δολοφόνος του οδηγού ταξί στην Καστοριά


Απρόσμενη τροπή πήρε η υπόθεση της δολοφονίας ενός οδηγού ταξί στην Καστοριά  χθες βράδυ, καθώς ο δολοφόνος είναι ένας 30χρονος ειδικός φρουρός ΟΠΚΕ ο οποίος ομολόγησε το έγκλημα.
Η αστυνομία έχει συλλάβει τον 30χρονο αστυνομικό, ο οποίος υπηρετούσε στο παρελθόν στην Αθήνα και τα τελευταία χρόνια ήταν στην Καστοριά. Ο αστυνομικός μάλιστα συμμετείχε και στις έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του δολοφόνου του οδηγού ταξί.
Κατά την διάρκεια της ανάκρισης ο 30χρομνος αστυνομικός ομολόγησε ότι σκότωσε τον 52χρονο ταξιτζή, με τον οποίο είχε διαφορές για προσωπικούς λόγους.
Ο οδηγός ταξί έφερε δύο σφαίρες, μία στην κροταφική χώρα και μια στην πλάτη, και σύμφωνα με την αστυνομία χτυπήθηκε από πίσω προς τα εμπρός. Ο 52χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε ερημική τοποθεσία εκτός πορείας του επαρχιακού δρόμου Λεύκης -Κορομηλιάς δίπλα στο ποτάμι σε απόσταση 50 μέτρων από το αυτοκίνητο του.
"Για τη χθεσινή δολοφονία του 52χρονου ημεδαπού στη Λεύκη Καστοριάς συνελήφθη 30χρονος ειδικός φρουρός, ο οποίος υπηρετεί της διεύθυνσης αστυνομίας Καστοριάς. Η προανάκριση συνεχίζεται, διερευνώνται τα αίτια" αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. 

Πηγή: http://www.parapolitika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: