Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

Ξεκίνησαν τα μπλόκα οι αγρότες


Έκλεισαν την εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου οι αγρότες στο ύψος του Αιγίου, ξεκινώντας έτσι δυναμικά τις κινητοποιήσεις τους βγάζοντας τα τρακτέρ στους δρόμους και στήνοντας μπλόκα
Όπως διαμηνύουν οι αγρότες της Αιγιαλείας ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός έως τις 14:00, ενώ από την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου βγαίνουν όλοι οι αγρότες της Αχαΐας μαζί με συμβολικούς αποκλεισμούς της νέας εθνικής οδού στην Πατρών – Πύργου, στο ύψος του κόμβου της Κάτω Αχαΐας.
Εν τω μεταξύ από το πρωί, τα τρακτέρ έχουν βγει στους δρόμους του Τυρνάβου, της Βέροιας, της Άρτας, του Ηρακλείου, της Αιτωλοακαρνανίας, ακόμα και της Ζακύνθου, δίνοντας το έναυσμα για δυναμικές κινητοποιήσεις που θα ακολουθήσουν. 
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, προς το μεσημέρι σήμερα θα στηθεί το πρώτο μπλόκο στη Θεσσαλία, στις στροφές της Μελούνας, στον κόμβο του Αργυροπουλίου, από αγρότες της επαρχίας Τυρνάβου, ενώ την Πέμπτη αναμένεται η έξοδος των τρακτέρ από Καρδίτσα, Τρίκαλα, Φάρσαλα και Λάρισα στον κόμβο της Νίκαιας, με την αιγίδα των Ενωτικών Ομοσπονδιών των αγροτικών Συλλόγων, Καρδίτσας, Τρικάλων "η Άνοιξη" και Λάρισας. Μέχρι τότε τα τρακτέρ θα συγκεντρωθούν στις πλατείες των χωριών στο πλαίσιο της καταμέτρησης των δυνάμεων.


http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: