Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016

Κόντρα στις εκτιμήσεις και τα προγνωστικά ο Ρεπουμπλικάνος Ντόναλντ Τραμπ κέρδισε τη μάχη


Κόντρα στις εκτιμήσεις και τα προγνωστικά ο Ρεπουμπλικάνος Ντόναλντ Τραμπ κέρδισε τη μάχη στη διεκδίκηση της αμερικανικής προεδρίας και θα περάσει το κατώφλι του Λευκού Οίκου ως ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ. 
Σε ακόμη μία εκλογική αναμέτρηση τα συστημικά ΜΜΕ δεν κατάφεραν να πείσουν τους πολίτες να ακολουθήσουν τις επιταγές τους.

Είναι η διαμαρτυρία τους και απέναντι στην πολιτική που ακολουθήθηκε αλλά και απέναντι στα δημοσιογραφικά «παπαγαλάκια» που μέχρι και τις 02.30 ώρα Ελλάδος προσπαθούσαν να πείσουν μέσα από τα ΜΜΕ για την άνετη νίκη της Χίλαρι Κλίντον, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα χαμήλωναν τους τόνους. 
Αυτή η νίκη δεν είναι μια νίκη του ρεπουμπλικανικού κόμματος αλλά μια προσωπική νίκη του μεγιστάνα Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος έμεινε απομονωμένος από το κόμμα αλλά και την οικογένεια Μπους, που επέλεξε τη λευκή ψήφο παρά να «λερώσει» τα χέρια της και να υιοθετήσει την «ακραία» ρητορική του δισεκατομμυριούχου. 
Ο κροίσος του real estate παραβαίνοντας το «πρωτόκολλο» που ήθελε καθωσπρέπει τους υποψήφιους προέδρους Αμερικής, με τον αντισυμβατικό χαρακτήρα του και την «άκομψη» μέχρι παρεξηγήσεως συμπεριφορά του, κατάφερε να κερδίσει βιομηχανικές πολιτείες που για δεκαετίες ήταν προπύργια των Δημοκρατικών. 


http://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: