Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016

Μόνο ο καιρός βρίσκεται ανάμεσα στους Παναγιώτη Μάντη και Παύλο Καγιαλή


Μόνο ο καιρός βρίσκεται ανάμεσα στους Παναγιώτη Μάντη και Παύλο Καγιαλή και το βάθρο των νικητών καθώς το δίδυμο των Ελλήνων ιστιοπλόων στα 470 έχει εξασφαλίσει το μετάλιο και απομένει μετά την κούρσα των μεταλίων, την τελευταία της συγκεκριμένης κατηγορίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, να κριθεί αν θα είναι το χρυσό, το ασημένιο ή το χάλκινο.
Μέχρι και την medal race οι δύο ιστιοπλόοι βρίσκονται στη δεύτερη θέση της κατάταξης. Ο αγώνας δεν διεξήχθη την Τετάρτη, όπως ήταν προγραμματισμένο, λόγω άπνοιας και αναβλήθηκε για σήμερα στις 20:05 (ώρα Ελλάδος).
Αν όμως δεν φυσήξει... ούριος άνεμος ώστε τα σκάφη να μπορέσουν να αγωνιστούν, τότε θα κατακυρωθεί η βαθμολογία όπως είναι τώρα, που σημαίνει ότι Μάντης και Καγιαλής θα στεφθούν ασημένιοι Ολυμπιονίκες.
Στην περίπτωση, ωστόσο, που οι καιρικές συνθήκες είναι ευνοϊκές και ο αγώνας ξεκινήσει τότε για να κατακτήσει το χρυσό το ελληνικό πλήρωμα θα πρέπει να τερματίσει πρώτο και οι πρωτοπόροι, αυτή τη στιγμή, Κροάτες να πάρουν μια θέση από την 7η έως τη 10η.


http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: