Τρίτη, 31 Μαΐου 2016

Παίρνουν πίσω μετά την κατακραυγή την διάταξη για τις offshore!


Τροπολογία η οποία θα απαγορεύει και θα θεωρεί ασυμβίβαστη την συμμετοχή πολιτικών προσώπων στην διοίκηση ή στο μετοχικό κεφάλαιο εταιρειών με έδρα σε offshore φέρνει η κυβέρνηση στη Βουλή μετά την κατακραυγή τόσο από τα άλλα κόμματα όσο και από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
«Αύριο καταθέτουμε στη Βουλή τροπολογία η οποία θα απαγορεύει και θα θεωρεί ασυμβίβαστη τη συμμετοχή πολιτικών προσώπων, δηλαδή μελών της Κυβέρνησης, βουλευτών, αρχηγών των Πολιτικών κομμάτων, των Ευρωβουλευτών, Γενικών Γραμματέων, Περιφερειαρχών και Δημάρχων, στη διοίκηση ή στο μετοχικό κεφάλαιο εταιρειών με έδρα εκτός της χώρας», δήλωσε μεταξύ άλλων η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη.
Η κα Γεροβασίλη με μια μακροσκελή δήλωση αναφέρει ότι: «Η κυβέρνηση με την διάταξη του πολυνομοσχεδίου για την απαγόρευση συμμετοχής πολιτικών προσώπων στη διοίκηση ή στο μετοχικό κεφάλαιο εταιρειών που έχουν έδρα σε κράτος μη συνεργάσιμο φορολογικά με την Ελληνική Δημοκρατία, έπραξε το σωστό. Προσδιόρισε δηλαδή με σαφήνεια τα όρια της απαγόρευσης, ώστε η διάταξη να μπορεί να εφαρμοστεί και η απαγόρευση να έχει νόημα».

http://www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: