Δευτέρα, 25 Απριλίου 2016

ΤΡΑΓΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ


Χέρι και στο Ταμείο της Βουλής βάζει η Κυβέρνηση προκειμένου να διασφαλίσει ότι θα μπορέσει να καλύψει τις τρέχουσες ανάγκες του κράτους. 
Με τις ευλογίες Βούτση θα μεταφερθούν 67 εκατ. ευρώ από το Ταμείο της Βουλής σε λογαριασμό στην Τράπεζα της Ελλάδος στο απόηχο των δηλώσεων Ρέγκλινγκ ότι η ρευστότητα στην Ελλάδα γίνεται για άλλη μια φορά οριακή.
Μετά το έγγραφο που εστάλη στα νοσοκομεία όλης της χώρας την περασμένη Πέμπτη με το οποίο καλούνταν να μεταφέρουν τα ταμειακά διαθέσιμά τους σε λογαριασμό της Τράπεζας της Ελλάδος και στη συνέχεια έγινε το ίδιο και με τον ΟΑΕΔ τώρα καλείται να κάνει το ίδιο και ο ΕΟΠΥΥ.
Πέρσι όταν ήταν πρόεδρος της Βουλής η Ζωή Κωνσταντοπούλου, είχε αρνηθεί να πράξει κάτι ανάλογο. Φέτος ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, έδωσε τη σχετική έγκριση, λέγοντας μάλιστα ότι, αν αυτό είχε γίνει από πέρυσι, το Ταμείο της Βουλής θα είχε ενισχυθεί με 1,5 εκατ. ευρώ από τις αποδόσεις.Έτσι, η Βουλή θα μεταφέρει σε λογαριασμό της ΤτΕ το ποσό των 67 εκατ. ευρώ και θα κρατήσει στα ταμεία της ένα ποσό της τάξης των δέκα εκατ. ευρώ.
http://www.crashonline.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: